Moto G Power (2022) primește imagini și listă neoficială cu specificații

11.11.2021
Moto G Power (2022) primește imagini și listă neoficială cu specificații

Succesor pentru modelul G Power de anul acesta, noul Moto G Power (2022) vine cu un design mai degrabă învechit și o configurație hardware care nu iese în evidență cu mai nimic.

Așteptat cu un preț mai mic de 300 dolari, Moto G Power (2022) va avea ca principale atracții ecranul FHD+ de 6.5 inch cu rată de refresh la 90Hz, camera principală de 50MP și acumulatorul de 5000mAh, strecurat într-o carcasă puțin mai subțire decât cea a modelului actual (9.5mm).

Din păcate, imaginile de prezentare relevă un design puțin atrăgător, cu ramă groasă în jurul ecranului și „bărbie” la partea de jos. Singura diferență notabilă este la partea din spate, Motorola renunțând la o parte dintre camerele foto secundare. Astfel, camera principală de 50MP ar putea fi acompaniată doar cu un senzor DoF de 2MP, Motorola renunțând la camera macro (tot de 2MP și la fel de inutilă). La partea din față găsim o cameră de 8MP cu lentile f/2.0.

Moto G Power (2022)

Una dintre puținele schimbări cu adevărat importante este tranziția de la chipsetul Qualcomm Snapdragon 665 pe 11 nm la soluția MediaTek Helio G37 (încă nelansat). Din păcate, prototipul apărut în catalogul Geekbench nu pare să confirme această informație, configurația sa având chipsetul MediaTek P35, cu performanțe inferioare soluției Qualcomm.

Moto G Power (2022) ar putea avea în echiparea de bază 4GB memorie RAM și 64GB stocare internă. Deși este așteptat la începutul anului viitor, telefonul pare că va fi livrat tot cu versiunea Android 11.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult