Moto G60, pregătit cu ecran la 120Hz și acumulator de 6000mAh

02.04.2021
Moto G60, pregătit cu ecran la 120Hz și acumulator de 6000mAh
Foto: TechnikNews)

Moto G60 primește imagini de prezentare și listă preliminară cu specificații, conturând o opțiune solidă pentru gama de buget.

Motorola continuă să extindă familia Moto G, noul G60 venind cu un design modernizat, care schimbă decupajul tip picătură aplicat camerei frontale cu o perforație mult mai discretă, aplicată central.

Luând drept indiciu „bărbia” ceva mai lată lăsată la partea de jos și senzorul de amprentă capacitiv plasat pe spatele carcasei, ecranul cu diagonală 6.78 inch trebuie să fie de tip LCD. Însă compromisul făcut nu este chiar atât de mare, Motorola selectând un exemplar cu rezoluție FHD+ (2460×1080 pixeli) și rată de refresh la 120Hz, mai mult decât suficient pentru o experiență cursivă în jocurile de Android.

Moto G60 vine în configurație cu 6GB memorie RAM și 128GB stocare internă (UFS 2.1), susținută cu un acumulator de 6000mAh. Chipsetul Snapdragon 732G este un model 4G cu performanțe de nivel mediu.

Moto G60
Foto: TechnikNews)

Construită în jurul senzorului Samsung ISOCELL HM2, de 108MP, camera foto promite un nivel excelent de calitate și performanțe rezonabile în condiții de luminozitate scăzută. Din păcate, așteptările sunt ceva mai temperate pentru camera ultra-wide de 16MP, realizată cu un senzor OV16A1Q furnizat de producătorul chinez OmniVision. Lista specificațiilor este completată cu senzori macro și DoF a câte 2MP fiecare. Camera frontală este un model de 32MP, promițând calitate rezonabilă a imaginii.

Motorola va optimiza performanțele foto în condiții de lumină redusă cu ajutorul unui nou mod de captură low-light, asistat de procesare AI. Aplicația de captură va mai avea și funcții precum document mode pentru „scanarea” documentelor text, smudge detection și dual capture video, cea din urmă permițând folosirea simultană a camerei frontale și cea principală pentru poze și clipuri video.

Din păcate, data de lansare și prețul lui Moto G60 nu sunt cunoscute, deocamdată.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult