Moto G8 Power Lite, anunţat oficial pentru piaţa europeană

Autor: Aurelian Mihai 03.04.2020
Moto G8 Power Lite, anunţat oficial pentru piaţa europeană

Motorola a dezvpluit Moto G Power în luna februarie, G8 Power Lite reprezentând continuarea low-cost, fără stylus dar cu multe din dotările atractive, precum acumulatorul de 5000 mAh şi ecranul Max Vision de 6.5 inch.

Confirmat cu imagini de prezentare mult înainte de anunţul oficial, Motorola G8 Power Lite vine cu sistem triple-ecamera, senzor de amprente la partea din spate şi o configuraţie de nivel entry-level bazată pe un chipset MediaTek.

Este vorba de soluţia Helio P35 pe 12nm, folosită cu multe alte telefoane low-cost de anul acesta, folosind procesor octa-core la 2.3GHz. Configuraţia este ajutată cu 4GB memorie RAM şi 64GB stocare internă expandabilă. Camera foto oferă un senzor principal de 16MP, senzor de 8MP cu lentile ultra-wide şi senzor de 2MP pentru poze în modul macro. Camera frontală este un model de 8MP fără pretenţii. Ecranul de tip LCD foloseşte rezoluţie HD+ (1600×720 pixeli) şi este decupat la partea de sus după modelul „picătură”.

Lista dotărilor este completată cu suport dual-SIM, ieşire pentru căşti de tip jack 3.5mm şi radio FM. Pachetul include un adaptor AC capabil să livreze o putere de 10W prin cablul USB-C, încărcarea nu tocmai rapidă durând undeva spre trei ore.

Livrat cu versiunea Android 10, într-o carcasă rezistentă la praf şi stropirea accidentală cu lichide, Moto G8 Power Lite va apărea în magazinele din Europa, America de Sud şi Asia. Preţul nu este confirmat oficial, însă zvonuri recente înaintează suma de 189.99 euro.

 

Tags: