Moto G8 Power Lite, cu ecran Max Vision de 6.5 inch, pregătit pentru piaţa europeană

23.03.2020
Moto G8 Power Lite, cu ecran Max Vision de 6.5 inch, pregătit pentru piaţa europeană

Versiune accesibilă a lui Moto G Power dezvăluit luna trecută, G8 Power Lite vine fără stylus dar preia multe din dotările atractive, precum acumulatorul de 5000 mAh şi ecranul Max Vision de 6.5 inch.

Apărut în imagini de presă, noul smartphone Motorola vine cu sistem triple-ecamera şi senzor de amprente la partea din spate.

Moto G8 Power Lite este construit în jurul unui chipset MediaTek Helio P35 pe 12nm, cu procesor octa-core la 2.3GHz. Configuraţia include 4GB memorie RAM şi 64GB stocare internă expandabilă. Camera foto oferă un senzor principal de 16MP, senzor de 8MP cu lentile ultra-wide şi senzor de 2MP pentru poze în modul macro. Camera frontală este un model de 8MP. Ecranul de tip LCD foloseşte rezoluţie HD+ (1600×720 pixeli) şi este decupat la partea de sus după modelul „picătură”.

Lista dotărilor este completată cu suport dual-SIM, ieşire pentru căşti de tip jack 3.5mm şi radio FM. Pachetul include un adaptor AC capabil să livreze o putere de 10W prin cablul USB-C, încărcarea nu tocmai rapidă durând undeva spre trei ore.

Livrat cu versiunea Android 10, într-o carcasă rezistentă la praf şi stropirea accidentală cu lichide, Moto G8 Power Lite este zvonit să apară în magazinele din Italia şi alte câteva ţări europene, cu preţul de 189.99 euro.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult