Moto M surprins în imagini noi pe internet. Lansarea din China pare iminentă

07.11.2016
Moto M surprins în imagini noi pe internet. Lansarea din China pare iminentă

Nu trece o săptămână fără să primim noi detalii despre Moto M, un nou smartphone Lenovo care urmează să debuteze în China, care va fi încadrat în gama mid-range premium. Noile detalii confirmă din nou configuraţia hardware a telefonului şi prezintă telefonul în toată splendoarea sa în imagini la rezoluţie înaltă. Lenovo preferă în general să lanseze telefoane Moto în vest, păstrând piaţa din China pentru dispozitive cu brandul său clasic, însă descrierile în limba chineză prezentate în imagini sugerează o schimbare în strategia de lansare.

Moto M va adopta un design unibody din aluminiu, fiind unul dintre puţinele smartphone-uri din această gamă care apelează la acest tip de construcţie. Lista de specificaţii tehnice prezintă un dispozitiv care are la bază chipset-ul octa-core MediaTek Helio P15 la 2,2 GHz, 4 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare şi camere foto cu senzori de 16 şi 8 megapixeli. Acumulatorul de 3.050 mAh pare să fie destul de standard pentru această configuraţie.

Spre diferenţă de alte modele Moto, senzorul de amprentă este amplasat acum pe spatele dispozitivului, sub camera foto. Moto M adoptă standardul de conectare USB Type-C, deja prezent pe majoritatea smartphone-urilor din generaţiile mai noi şi va fi lansat la un preţ competitiv având în vedere configuraţia şi faptul că noile imagini descriu funcţii audio Dolby Atmos şi rezistenţă la stropi de apă.

Zvonurile spun că telefonul va ajunge în magazinele din China pe data de 8 noiembrie, la un preţ estimativ de 295 dolari, echivalent cu 1.999 yuan.Vom afla probabil mai multe detalii mâine, în cazul în care Lenovo într-adevăr lansează acest telefon la data sugerată de zvonuri.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult