Moto Razr 2022 va fi livrat cu un ecran exterior mare și un design nou

31.07.2022
Moto Razr 2022 va fi livrat cu un ecran exterior mare și un design nou

Motorola se pregătește să lanseze cea de-a treia generație de telefon cu ecran pliabil Moto Razr. Acesta pare că se numește, cel puțin momentan, Razr 2022, și pare că adoptă un nou design față de modelele de până acum. În timp ce variantele Moto Razr și Razr 5G au păstrat multe dintre elementele de design ale originalelor variante de la începutul anilor 2000, Razr 2022 pare să adopte un design mai modern, cu un ecran exterior de dimensiuni generoase.

Pliabilul Razr 2022 se va distanța puțin de modelele anterioare, în termeni de performanță

Deja variantele Razr de până acum ofereau ecrane mari, care puteau afișa conținut mai mult decât concurența, și care serveau drept ecrane destul de bune pentru autoportrete. Se pare însă că Razr 2022 va veni cu un ecran și mai mare, dar și cu un sistem de camere diferit. Dispunerea camerelor amintește mai degrabă de concurența din piață, Galaxy Z Flip3 de la Samsung, și s-ar putea ca și restul elementelor de design să fie similare cu ceea ce am văzut deja pe piață.

Renunțarea la „bărbia” din partea de jos a telefonului ar putea să facă Razr 2022 să fie ușor de confundat cu Samsung sau chiar modelul P50 Pocket de la Huawei.

Motorola-razr-2022-teaser

Cel mai nou teaser cu Moto Razr 2022 vine din China, unde telefonul urmează să fie anunțat oficial. Evenimentul va avea loc pe data de 2 august, iar descrierea din teaser-ul oficial sugerează că ecranul exterior va fi unul de calitate:

„Ecranul exterior este la fel de performant precum cel din interior. Utilizează un ecran extern cu toate capabilitățile celui pliabil.”

Asta sugerează că întregul meniu și toate aplicațiile vor putea fi rulate și pe ecranul secundar, putând rezolva anumite sarcini fără să fii nevoit să deschizi complet telefonul.

Configurația zvonită pentru noul pliabil de la Motorola includ o baterie de 3.500 mAh și un chipset napdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm. Astfel, noul telefon va fi un upgrade semnificativ față de generațiile anterioare, care erau echipate cu componente mid-range.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult