Moto X4 surprins în primele fotografii neoficiale

09.05.2016
Moto X4 surprins în primele fotografii neoficiale

Am văzut deja de mai multe ori designul noii generaţii de smartphone-uri Moto G4 de la Motorola în ultimele săptămâni, însă au fost scăpate foarte puţine detalii despre un nou flagship al companiei. Noi imagini confirmă însă designul lui Moto X4 în varianta DROID, dedicată operatorului american Verizon, care dezvăluie câteva detalii interesante. Din păcate, acestea nu sunt acompaniate şi de o listă cu hardware-ul inclus.

Moto X4 pare să fie un smartphone din gama phablet, cu un display de dimensiuni mari. Acesta va integra un buton „Home” în partea de jos a display-ului, care va integra şi senzorul de amprentă pentru securizare biometrică. În lateralele acestuia pot fi observate două puncte negre pe versiunea albă a dispozitivului, care sugearează că butoanele back şi recent vor putea fi personalizate după bunul plac. Butoanele fizice au fost poziţionate pe partea din dreapta şi sunt trei la număr: volum sus, volum jos şi power.

Pe partea din spate pot fi observate însă nişte detalii foarte interesante. În primul rând, camera foto este încadrată într-un cerc ieşit în relief. Acesta este similar cu designul gamei de ceasuri Moto 360, cu formă de „cauciuc desumflat”. Se pare că în partea de jos va fi integrat blitz-ul dual-tone, iar în lateral, lângă obiectiv, se va găsi fasciculul laser folosit pentru focalizare. Mai curios este faptul că în partea de jos a dispozitivului pot fi observate contacte electronice, sugerând suport pentru accesorii noi, care se conectează la acestea.

Lenovo a confirmat că va organiza un eveniment de lansare foarte curând, unde va prezenta toate noutăţile legate de brandul Motorola.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult