Moto Z3 Play, ilustrat cu imagini de prezentare

02.04.2018
Moto Z3 Play, ilustrat cu imagini de prezentare

Moto Z3 Play, următorul smartphone mid-range de la Motorola, încă se află la stadiul de proiectare. Însă asta nu opreşte aflarea unor aspecte esenţiale despre noul design de carcasă şi dotările oferite.

Potrivit imaginilor generate pe baza unor schiţe CAD circulate chiar din interiorul companiei, Moto Z3 Play se prezintă cu un design în mare parte neschimbat la partea din spate, având ca elemente distinctive logoul Motorola şi camera foto duală încadrată de un ornament circular. Însă la partea din faţă găsim nou ecran cu rată de aspect 18:9, alături de logoul Motorola inscripţionat la partea de jos.

Un alt detaliu important este prezenţa unui senzor de amprente montat pe rama laterală. Folosită şi la alte modele smartphone de generaţie mai veche, configuraţia cu senzor biometric poziţionat pe lateralul carcasei a fost abandonată de majoritatea producătorilor din pricina funcţionării defectuoase, cauzată de suprafaţa prea mică disponibilă pentru interpretarea amprentelor. Putem doar spera că Motorola a rezolvat între timp această limitare.

Compatibil cu accesoriile Moto Mods, Z3 Play include portul pentru accesorii la partea din spate şi sistemul de prindere magnetic. Lipseşte însă conectorul pentru căşti, funcţionalitatea acestuia urmând să fie preluată de un adaptor USB-C la Jack 3.5mm, inclus în pachetul cu accesorii.

Potrivit schiţelor furnizate, Moto Z3 Play ar urma să aibă dimensiuni 156.4 x 76.47 x 6.65mm, fiind cu 0.7 mm mai subţire decât modelul lansat anul trecut.

Configuraţia ar urma să fie centrată în jurul chipsetului Snapdragon 636, ajutat cu până la 6GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu până la 64GB spaţiu de stocare, camere foto de 12MP + 8MP la partea din spate şi un acumulator de 3000 mAh.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult