Moto Z4 apare într-o primă imagine de prezentare, confirmând designul cu breton şi abandonarea sistemului dual camera

22.03.2019
Moto Z4 apare într-o primă imagine de prezentare, confirmând designul cu breton şi abandonarea sistemului dual camera

Lansat în luna august a anului trecut, actualul flagship Moto Z3 a fost dezavantajat din start de folosirea chipsetului Snapdragon 835 şi nu vârful de gamă 845 folosit cu produsele competiţiei.

Potrivit ultimelor zvonuri, succesorul Moto Z4 va trece direct la Snapdragon 855, soluţie folosită cu Galaxy S10 şi alte modele flagship contemporane. Şi designul primeşte un upgrade, Moto Z4 având un ecran decupat după conturul carcasei şi breton tip picătură în dreptul camerei frontale.

Păstrând compatibilitatea cu accesoriile Moto Mods, noul Moto Z4 foloseşte o carcasă perfect plată la partea din spate, dar cu inel proeminent în jurul camerei foto, ornamentul servind ca un punct de sprijin pentru accesoriile fixate magnetic de capacul metalic. Din imaginea funrizată aflăm şi că Z4  dispune de o cameră foto principală cu un singur grup de lentile, cel mai probabil echipată cu un senzor de 48 MP furnizat de Sony.

Moto Z4 nu oferă senzor de amprente la partea din spate. Cel mai probabil, această funcţionalitate a fost integrată la nivelul ecranului.

Potrivit dezvăluirilor făcute din surse apropiate Motorola, compania nu plănuieşte şi lansarea unei versiuni Moto Z4 Play, chiar dacă un presupus prototip al acestuia a fost susţinut încă din luna ianuarie cu imagini şi specificaţii neoficiale. Este posibil ca zvonul respectiv să fi fost un fals, sau proiectul a fost între timp anulat. 

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult