Motorola ar putea lansa o alternativă Galaxy Note10 Lite, cu stylus inserabil în corpul carcasei

27.01.2020
Motorola ar putea lansa o alternativă Galaxy Note10 Lite, cu stylus inserabil în corpul carcasei

Apărut în unele zvonuri sub numele Edge+, noul smartphone Motorola ar putea fi un model cu dotări de top pregătit pentru lansare în viitorul apropiat.

În timp ce noul Razr atrage toată atenţia pe segmentul de telefoane pliabile, Motorola dezvoltă în secret şi un flagship convenţional, inspirat se pare de rivalul Galaxy Note. Aşteptat ca o exclusivitate adresată clienţilor operatorului de telefonie Verizon, Motorola Edge+ ar putea ajunge şi pe piaţa retail sub un nume diferit, însă această variantă nu poate fi confirmată, deocamdată.

Ilustrat şi cu imagine de prezentare neoficială, Motorola Edge+ apare însoţit de un stylus modelat pentru a fi inserat pentru transport în corpul carcasei. Ecranul decupat după conturul carcasei apare cu o ramă ceva mai groasă la partea de jos şi perforaţie în colţul stânga-sus, aplicată în dreptul camerei frontale.

Cu design foarte asemănător seriei Motorola One Action, noul model vine fără o listă completă cu specificaţii, însă putem spera la un nivel de performanţă competitiv, adecvat segmentului de telefoane premium.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult