Motorola ar putea lansa o alternativă Galaxy Note10 Lite, cu stylus inserabil în corpul carcasei

Autor: Aurelian Mihai 27.01.2020
Motorola ar putea lansa o alternativă Galaxy Note10 Lite, cu stylus inserabil în corpul carcasei

Apărut în unele zvonuri sub numele Edge+, noul smartphone Motorola ar putea fi un model cu dotări de top pregătit pentru lansare în viitorul apropiat.

În timp ce noul Razr atrage toată atenţia pe segmentul de telefoane pliabile, Motorola dezvoltă în secret şi un flagship convenţional, inspirat se pare de rivalul Galaxy Note. Aşteptat ca o exclusivitate adresată clienţilor operatorului de telefonie Verizon, Motorola Edge+ ar putea ajunge şi pe piaţa retail sub un nume diferit, însă această variantă nu poate fi confirmată, deocamdată.

Ilustrat şi cu imagine de prezentare neoficială, Motorola Edge+ apare însoţit de un stylus modelat pentru a fi inserat pentru transport în corpul carcasei. Ecranul decupat după conturul carcasei apare cu o ramă ceva mai groasă la partea de jos şi perforaţie în colţul stânga-sus, aplicată în dreptul camerei frontale.

Cu design foarte asemănător seriei Motorola One Action, noul model vine fără o listă completă cu specificaţii, însă putem spera la un nivel de performanţă competitiv, adecvat segmentului de telefoane premium.

 

Tags: