Motorola DROID RAZR se vrea a fi cel mai subţire smartphone

19.10.2011
Motorola DROID RAZR se vrea a fi cel mai subţire smartphone

Deşi nu va ajunge pe piaţa europeană prea curând, Motorola DROID RAZR este un smartphone foarte atractiv. Producătorul de telefoane mobile a scos de la naftalină popularul brand RAZR. Aşa cum RAZR-ul cu clapetă a fost unul din cele mai subţiri telefoane la vremea sa, la fel nou, DROID RAZR se autoproclamă cel mai subţire smartphone de pe piaţă. Dacă ignorăm zona superioară în care se află camera foto, carcasa are doar 7,1 mm grosime. Pentru comparaţie, Samsung Galaxy S II are o grosime de 8,5 mm.

Motorola DROID RAZR - vechiul brand, în versiunea cu Android

Fiind un model de top creat pentru piaţa americană, Motorola DROID RAZR are un ecran Super AMOLED de 4.3″ cu rezoluţie de 540×960 pixeli. Capacul de pe spate are inserţii din Kevlar şi un aspect similar fibrei de carbon. Carcasa şi chiar componentele interne au fost tratate cu un strat protector pentru cazul în care telefonul este stropit sau cade în apă.

Motorola DROID RAZR - capacul cu inserţii de kevlar

Motorola DROID RAZR este motorizat de un chipset Texas Instruments OMAP 4430 cu procesor Cortex A9 dual core la 1,2 GHz şi GPU PowerVR. Memoria internă este de 16 GB, iar memoria RAM de 1 GB. Capacitatea de stocare poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Camera foto cu senzor de 8 MP filmează la rezoluţie full HD cu 30 fps.

Noul Motorola DROID RAZR rulează sistemul de operare Android 2.3.5, iar butoanele specifice de sub ecran sunt capacitive. Modelele DROID anterioare se lăudau cu butoane fizice. Din fericire pentru noi, Motorola a anunţat că smartphone-ul de faţă va fi disponibil la un moment dat şi în Europa, cu numele simplificat RAZR. Mai multe detalii vom afla la următorul anunţ oficial. Până atunci Motorola DROID RAZR va intra pe piaţă în Statele Unite în noiembrie şi va costa 500-600 $ fără contract.

Motorola DROID RAZR - 7,1 mm grosime

Motorola DROID RAZR va intra în curând pe piaţa americană

Urmărește Go4IT.ro pe Google News