Motorola Edge+ apare în catalogul Geekbench, dezvăluind principalele specificaţii şi nivelul de performanţă

28.01.2020
Motorola Edge+ apare în catalogul Geekbench, dezvăluind principalele specificaţii şi nivelul de performanţă

Cunoscut până acum doar din zvonuri, Motorola Edge+ şi-a făcut apariţia în arhiva popularului benchmark de Android, Geekbench.

Potrivit informaţiilor furnizate de Geekbench, Motorola Edge+ vine echipat cu versiunea Android 10, 12GB memorie RAM şi o platformă hardware recunoscută după numele de cod „burton”, având ca element central un chipset cu procesor octa-core şi 1.8GHz frecvenţă de bază – probabil, modelul Snapdragon 865.

Ilustrat şi cu o imagine de prezentare neoficială, Motorola Edge+ apare cu ecran perforat şi un design asemănător seriei Motorola One Action, având ca principal element distinctiv stylus-ul care poate fi extras din corpul carcasei.

Confirmat şi de Motorola, noul flagship va fi prezentat la Barcelona în data de 23 februarie, ca o alternativă pentru celebra serie Galaxy Note.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult