Motorola Edge Plus apare în imagini neoficiale, complementând performanţele dezvăluite cu benchmark-ul Geekbench

17.03.2020
Motorola Edge Plus apare în imagini neoficiale, complementând performanţele dezvăluite cu benchmark-ul Geekbench

Următorul flagship Motorola, Edge Plus, trebuia să fie prezentat oficial luna trecută, în cadrul expoziţiei Mobile World Congress 2020, anulată de teama răspândirii epidemiei COVID-19. Între timp, producătorul pare că a stabilit o nouă dată de lansare.

Potrivit listei neoficiale cu specificaţi, Motorola Edge Plus vine motorizat de chipsetul Snapdragon 865, ajutat cu 8GB memorie RAM. Telefonul va avea o cameră foto principală de 108MP, complementată cu senzori de 16MP wide-angle şi 8MP telephoto. Pe lateralul carcase se află o ieşire pentru căşti de tip jack 3.5mm, iar la interior este strecurat un acumulator de 5000 mAh, care nu ar trebui să pună probleme ecranului de mari dimensiuni.

Motorola Edge Plus va avea şi o versiune mai ieftină, Motorola Edge.  Aceasta primeşte cameră foto de 64MP.

Pentru detalii complete va trebui să aşteptăm anunţul de lansare. Data nu a fost comunicată oficial, însă pe randările furnizate apare data de 4 aprilie. Deocamdată, nu este clar dacă anunţul va fi unul de prezentare formală, sau avem de-a face cu o lansare reală în magazine.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult