Motorola G7 Power primește update la Android 10

10.06.2020
Motorola G7 Power primește update la Android 10

Motorola G7 Power a fost unul dintre cele mai surprinzătoare telefoane de anul trecut. Acesta era livrat cu o construcție din plastic, dar cu performanță decentă și o baterie imensă. Acesta este unul dintre puținele telefoane care care pot oferi până la trei zile de utilizare la o singură încărcare, datorită unui hardware bine balansat. Cei care l-au cumpărat însă, au motive de bucurie zilele acestea, întrucât Motorola a început să livreze update-ul la Android 10 pentru acest model.

Motorola G7 Power , telefonul cu autonomie de 3 zile, primește Android 10

Primii care au primit acces la update-ul Android 10 pe Motorola G7 Power sunt utilizatorii din Brazilia. Această piață este extrem de importantă pentru brandul american, compania fiind aici pe locurile fruntașe în vânzări. Aceștia au raportat disponibilitatea software-ului încă din urmă cu trei săptămâni, însă abia acum a început să fie livrat pe majoritatea dispozitivelor. Totuși, faptul că update-ul apare acum în Brazilia, sugerează că va veni și în restul lumii foarte curând.

Noul update aduce software-ul de pe Motorola G7 Power la versiunea QPO30.52-29. De asemenea, certificatele de securitate sunt actualizate la 1 aprilie 2019. Astfel, ne putem aștepta și la un update de securitate independent, care ar putea apărea în curând. Fiind vorba despre un dispozitiv din gama mai ieftină de la Motorola, ne putem aștepta doar la actualizări trimestriale de securitate.

motorola g7 power

Probabil că Android 10 va fi și ultimul update major de software de pe Motorola G7 Power. Brandul american nu promite în general decât un singur astfel de update pentru majoritatea dispozitivelor ieftine. De altfel, compania susținea inițial că inclusiv modelul de top Motorola Edge+ va primi un singur update. După ce această informație a ajuns online, după plângerile fanilor și membrilor presei, Motorola a revenit asupra acestei declarații. Compania promis că va oferi pe modelele de top două actualizări de software majore.

Pe lângă Motorola G7 Power, și modelul G7 Play urmează să primească update la Android 10. Motorola a confirmat acest lucru pe contul oficial de Twitter.

(via Android Police)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult