Motorola lansează moto e6 plus, un nou smartphone entry-level pentru piaţa din România

06.09.2019
Motorola lansează moto e6 plus, un nou smartphone entry-level pentru piaţa din România

Prezentat în cadrul IFA Berlin 2019, Motorola e6 plus este un smartphone puţin costisitor, oferind un design elegant de carcasă şi sistem dual-camera.

Disponibilă în premieră pe telefoanele din seria moto e, camera foto duală este alcătuită dintr-un modul principal cu rezoluţie 13MP şi lentile cu deschidere f/2.0, respectiv senzor 2 MP pentru aplicarea efectelor bokeh în pozele tip portret.

Funcţionalitatea camerei foto este completată de modul beauty, inclus în aplicaţia de captură. Această funcţie permite utilizatorului să retuşeze imaginile obţinute direct din meniul camerei foto.

Moto e6 plus pune la dispoziţie un ecran de 6.1” cu rezoluţie HD+ (1560 x 720 pixeli) şi o configuraţie bazată pe chipsetul MediaTek Helio P22, cu procesor octa-core la 2.0GHz.

În funcţie de buget, putem avea varianta cu 2GB RAM şi 32GB stocare internă la preţ de 699 Lei, sau 4GB RAM şi 64GB memorie cu 799 lei. Ambele variante vin echipate cu slot microSD pentru suplimentarea capacităţii de stocare.

Dacă ecranul este acoperit cu sticlă minerală rezistentă, pentru corpul carcasei este folosit plastic lucios, finisajul reflectorizant evidenţiind urmele de amprente şi eventualele zgârieturi.

Lista dotărilor este completată cu senzor de amprente la partea din spate, cameră frontală de 8MP şi acumulator de 3000mAh.

Motorola livrează moto e6 plus în patru variante de culoare – Polished Granite, Bright Cherry, Rich Cranberry şi Caribbean Blue.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult