Motorola lansează trei telefoane noi: ROKR EM25, EM28 şi EM30

06.08.2008
Motorola lansează trei telefoane noi: ROKR EM25, EM28 şi EM30

În lupta sa continuă cu falimentul, Motorola aruncă în luptă trei telefoane noi de seria ROKR care, speră americanii, vor mai ameliora condiţia financiară precară a companiei. ROKR EM25, EM28 şi EM30 sunt cele trei telefoane nou lansate de Motorola, fiecare având un design diferit: EM30 este un cadybar, EM28 este un telefon cu clapetă, iar EM25 este de tip slider. Şi toate trei au ca target iubitorii muzicii la purtător.

Motorola EM30 ROKR se remarcă prin tastatura de tip morphing care îşi schimbă layout-ul şi culoarea în funcţie de utilizarea de moment. Într-un el va arăta cînd este folosit player-ul MP3 şi în alt fel va arăta când va fi folosită funcţia GSM. Partea muzicală beneficiază de radio cu RDS, suport pentru sincronizarea cu Windows Media Player, jack de 3.5 mm şi suport bluetooh pentru căşti. Lista facilităţilor este completată de camera cu rezoluţie de 2 MP şi slotul microSD care poate citi card-uri de memorie de până la 8 GB.

Motorola EM30 ROKR

Motorola EM28 ROKR împărtăşeşte funcţia FM, suportul bluetooth şi jack-ul de 3.5 mm cu EM30. Ecranul este cam mic în schimb, doar 1.8 inch, iar camera foto nu are decât 1.3 MP.

Motorola EM28 ROKR

În fine, slider-ul Motorola EM25 ROKR are cam aceleaşi funcţii de bază cu celelalte două terminale. Camera foto este identică cu cea de pe EM 28, de 1.3 MP, iar slotul microSD nu acceptă card-uri de memorie mai mari de 2 GB. Ecranul este, la fel ca la EM28, de 1.8 inch.

Motorola EM25 ROKR

Încă nu se cunosc preţurile celor trei telefoane, însă se ştie că ele vor fi disponibile începând cu trimestrul 3 al acestui an. Prima ţară în care vor fi comercializate este Taiwan.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News