Motorola Moto E32, lansat oficial pentru piața europeana

05.05.2022
Motorola Moto E32, lansat oficial pentru piața europeana

Motorola a lansat nou Moto E32 pentru piața europeană, smartphone-ul cu preț de 149.99 euro conturând o alegere interesantă pentru cumpărătorii cu buget mai redus, aflați în căutarea unui smartphone cu ecran spațios și autonomie mare a bateriei.

Prezentat în două versiuni de culoare, gri metalizat și antracit, Moto E32 vine cu un ecran LCD de 6.5 inch, suportând rezoluția HD+. Decupat după conturul carcasei și cu camera frontală aplicată prin procedeul de perforare, ecranul este trădat doar de claritatea imaginii nu tocmai grozavă. Amatorii de jocuri pe Android sunt totuși răsfățați cu luminozitate ridicată și și rată de refresh la 90Hz.

Livrat într-o carcasă din plastic, Moto E32 este ceva mai pătrățos decât alte telefoane mai bine cotate, însă finisajele cu aspect metalizat dau impresia unui model mai scump.

Potrivit listei oficiale cu specificații, avem de-a face cu o configurație bazată pe chipsetul Unisoc T606 (CPU octa-core cu 2x Cortex A75 + 6x Cortex A55 la 1.6GHz), ajutat cu 4GB memorie RAM. Memoria internă este limitată la 64GB, însă poate fi suplimentată cu până la 1TB prin atașarea unui card microSD.

Carcasa cu dimensiuni 163,95 x 74,94 x 8,49 mm adăpostește un acumulator de 5000mAh, care ridică greutatea finală la un respectabil 184 grame. Din păcate, în lipsa tehnologiei de încărcare rapidă, alimentarea prin USB-C este plafonată la o putere de 10W, ducând spre trei ore timpul de așteptare pentru o încărcare completă.

 

Deși este promovată ca o soluție triple-camera, configurația este de fapt centrată pe senzorul principal de 16MP, ceilalți doi senzori a câte 2MP fiecare venind doar în completarea listei cu specificații. La partea din față găsim o a doua cameră de 16MP. Telefonul poate filma până la rezoluție Full HD, cu 30 cadre pe secundă.

Din păcate Moto E32 este livrat doar cu versiunea Android 11 și nu este clar dacă Motorola va mai oferi actualizarea la Android 12. Disponibil deja în Belgia, Motorola Moto E32 va ajunge curând și în alte magazine europene.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult