Motorola Moto E32 primește imagini și listă preliminară cu specificații

20.04.2022
Motorola Moto E32 primește imagini și listă preliminară cu specificații

Așteptat cu prețul de 179 euro, Moto E32 ar putea o alegere interesantă pentru cumpărătorii cu buget mai redus, aflați în căutarea unui smartphone cu ecran mare și baterie generoasă.

Prezentat în două versiuni de culoare, gri și argintiu, noul model apare cu un ecran decupat după conturul carcasei, „bărbia” lăsată la partea de jos fiind principalul indiciu care trădează o soluție low-cost, de tip LCD. Ecranul are totuși o diagonală respectabilă, de 6.5 inch și vine cu o perforație de cameră foto aplicată central, la fel ca la soluțiile OLED.

Livrat într-o carcasă din plastic, Moto E32 este ceva mai pătrățos decât alte telefoane mai bine cotate, însă finisajele cu aspect metalizat par să dea impresia unui model mai scump.

Potrivit listei preliminare cu specificații, avem de-a face cu o configurație bazată pe chipsetul Unisoc T606, ajutat cu 4GB memorie RAM. Memoria internă este limitată la 64GB, însă poate fi suplimentată cu până la 1TB prin atașarea unui card microSD.

Moto E32

Carcasa cu dimensiuni 163 x 74 x 8.5mm adăpostește un acumulator de 5000mAh, care ridică greutatea finală la un respectabil 190 grame. Din păcate, în lipsa tehnologiei de încărcare rapidă, alimentarea prin USB-C este plafonată la o putere de 10W, ducând spre trei ore timpul de așteptare pentru o încărcare completă.

Deși este promovată ca o soluție triple-camera, configurația este de fapt centrată pe senzorul principal de 16MP, ceilalți doi senzori a câte 2MP fiecare venind doar în completarea listei cu specificații. La partea din față găsim o a doua cameră de 16MP.

Din păcate Moto E32 este livrat doar cu versiunea Android 11, rămânând de văzut dacă Motorola va oferi mai târziu actualizarea la Android 12.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult