Moto E7 Plus, telefonul Motorola cu preț imbatabil, primește noi imagini și specificații neoficiale

10.09.2020
Moto E7 Plus, telefonul Motorola cu preț imbatabil, primește noi imagini și specificații neoficiale

Pregătit ca o soluție pentru cumpărătorii cu bugete mici, Moto E7 Plus ar putea debuta cu un preț apropiat sumei de 150 euro.

Ce știm despre Moto E7 Plus, este că va veni cu 4GB memorie RAM, dublu față de cât am aștepta în mod normal de la un smartphone din această gamă de preț, fapt ce i-ar putea asigura un succes instant printre amatorii de telefoane ieftine cu Android.

Moto E7 Plus, un telefon ieftin cu dotări neașteptat de bune

Încă neanunțat oficial, Moto E7 Plus apare deja într-o serie de randări foarte bine realizate, probabil, pregătite chiar de Motorola. Cu design surprinzător de modern, smartphone-ul vine cu un ecran LCD de 6.5 inch, decupat după conturul carcasei. Parte din seria „Max Vision”, acesta folosește rezoluția 1600×720 pixeli, corespunzătoare formatului HD+ adaptat pentru rata de aspect 20:9, suficient pentru a viziona clipuri video cu format standard 16:9 fără a fi incomodați de butoanele de navigație Android încă afișate pe ecran.

Pentru bugetul alocat ne alegem cu o configurație realizată în jurul chipsetului Snapdragon 460, cu procesor octa-core la 1.8GHz și o cantitate de memorie RAM care permite folosirea aplicațiilor de Android fără o penalizare semnificativă la partea de performanță. Deși, nu foarte rapidă, memoria internă este totuși de 64GB. În mod aproape incredibil, pentru prețul cerut ne alegem cu o cameră foto de 48MP și senzor secundar de 2MP pentru aplicarea efectelor de profunzime în pozele tip portret. Mai mul decât atât, primim și un acumulator de 5000 mAh care să elimine grija încărcării telefonului la finalul zilei. Totuși, atunci când lăsăm telefonul la încărcat, puterea de 10W livrată prin cablul USB va duce timpul de așteptare al aproximativ trei ore.

Cu Moto E6 Plus aniversând un an de la lansare săptămâna trecută, probabil că succesorul E7 Plus nu va întârzia prea mult, surse neoficiale indicând că planurile Motorola vizează lansarea inclusiv pentru piața europeană.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult