Motorola Moto G7 Power – Unboxing şi primele impresii [VIDEO]

08.02.2019
Motorola Moto G7 Power - Unboxing şi primele impresii [VIDEO]

Motorola lansează în curând smartphone-urile Moto G7 în România, unul dintre primele dispozitive din această gamă care ajung la noi în ţară fiind modelul G7 Power. Acesta este realizat pentru a satisface nevoile unor utilizatori care au nevoie de o autonomie crescută, acumulatorul său de 5.000 mAh putând oferi până la trei zile de utilizare la o singură încărcare.

Desigur, aceasta nu este singura caracteristică atrăgătoare a acestui model. Varianta care ajunge în magazinele din România beneficiază de o configuraţie cu chipset Snapdragon 632 de la Qualcomm, 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare, cu posibilitatea de a extinde stocare folosind un card microSD. Aceeaşi tăviţă care găzduieşte cardul poate să accepte şi alte două cartele nano-SIM, putând folosi în acelaşi timp şi funcţionalitatea dual-SIM şi un card de memorie.

Singurele dezavantaje pe care le putem identifica rapid la acest model ar fi construcţia din plastic, care ar putea să ofere o rezistenţă mai slabă la şocuri decât o construcţie din metal, în timp ce display-ul HD+ oferă imagini semnificativ mai puţin detaliate decât unul Full HD, însă ajută foarte mult la reducerea consumului de energie.

Am fost plăcut surprinşi de faptul că Motorola G7 Power beneficiază de o husă din silicon care este aplicată încă din fabrică, însă telefonul nu vine şi cu o folie pentru ecran. Aceasta va trebui cumpărată separat. Chiar dacă acest dispozitiv nu este realizat pentru a fi utilizat pe post de dispozitiv multimedia sau cameră foto,  modelul G7 Plus fiind mai degrabă orientat către cei care preferă să asculte multă muzică şi să consume conţinut video pe telefon, am fi preferat să întâlnim o cameră ceva mai performantă pe acest model.

Totuşi, aceste limitări pot fi uşor trecute cu vederea odată ce luăm în calcul preţul lui Moto G7 Power. Telefonul va intra în ofertele magazinelor autohtone la un 999 lei.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult