Motorola Motoluxe – un nou smartphone de lux?

09.02.2012
Motorola Motoluxe - un nou smartphone de lux?

Telefonul Motorola Motoluxe a fost prezentat la începutul anului, însă de-abia acum se vorbeşte despre o dată la care va fi disponibil şi de un preţ. El a fost lansat şi vândul iniţial în China şi se adresează utilizatorilor pretenţioşi. Privindu-l, ne este greu să înţelegem de ce terminalul este recomandat în Marea Britanie pentru cei care se consideră fashion guru. Pe insula europeană el va intra în curând în oferta unui magazin de profil.

Motorola Motoluxe - smartphone elegant, în segmentul mainstream

Motorola Motoluxe vine cu un ecran de 4” cu rezoluţie de 480×854 pixeli. Motorizarea poate fi considerată modestă, în condiţiile în care chipset-ul Qualcomm Snapdragon include un procesor Scorpion la 800 MHz. Camera foto vine cu un senzor de 8 MP şi putem presupune că permite cel puţin filmare 720p. Stocarea melodiilor şi imaginilor se face doar un card microSD. Autonomia lui Motoluxe pare promiţătoare, cu bateria de 1.400 mAh din dotare. Carcasa este şi ea relativ de subţire, având o grosime de 9,9 mm.

Motorola Motoluxe, cu cameră foto de 8 MP

Smartphone-ul Motorola Motoluxe rulează Android 2.3 cu interfaţa MotoSwitch. Producătorul spune că terminalul iese în evidenţă cu un slot pentru fixarea şnurului, slot care este iluminat cu un LED de stare. Acesta poate indica un apel pierdut sau un SMS primit. Motorola Motoluxe va costa aproximativ 310 € când va intra pe piaţa din Marea Britanie la sfârşitul lunii. Este posibil ca el să ajungă şi pe alte pieţe europene în luna martie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News