Motorola pregătește Moto G62, un nou telefon cu 5G la preț de aproximativ 300 de euro

03.06.2022
Motorola pregătește Moto G62, un nou telefon cu 5G la preț de aproximativ 300 de euro

Moto G62 primește imagini de prezentare și listă preliminară cu specificații, conturând o opțiune interesantă pentru un telefon low-cost cu baterie mare.

Motorola continuă să extindă familia Moto G, noul G62 venind cu un design modernizat, care schimbă decupajul tip picătură aplicat camerei frontale cu o perforație mult mai discretă, aplicată central.

Luând drept indiciu „bărbia” ceva mai lată lăsată la partea de jos și senzorul de amprentă capacitiv plasat pe spatele carcasei, ecranul cu diagonală 6.5 inch este cu siguranță de tip LCD. Însă compromisul făcut nu este chiar atât de mare, Motorola selectând un exemplar cu rezoluție FHD+ (2460×1080 pixeli) și rată de refresh la 120Hz, mai mult decât suficient pentru o experiență cursivă în jocurile de Android.

Moto G62 vine în configurație cu 6GB memorie RAM și 128GB stocare internă (UFS 2.1), susținută cu un acumulator de 5000mAh. Chipsetul Snapdragon 480+ este un model 5G cu viteze la nivel de bază, principala atracție fiind prețul de achiziție.

Rămâne de văzut dacă trecerea de la senzorul Isocell HM2 de 108MP, către cel de 50MP oferit pe actualul model, oferă cu adevărat rezultate tangibile. Potrivit strategiei alese. Senzorul cu rezoluție redusă at trebui să ofere rezultate mai bune în condiții de lumină slabă.

Motorola va optimiza performanțele foto în condiții de lumină redusă cu ajutorul unui nou mod de captură low-light, asistat de procesare AI. Aplicația de captură va mai avea și funcții precum document mode pentru „scanarea” documentelor text, smudge detection și dual capture video, cea din urmă permițând folosirea simultană a camerei frontale și cea principală pentru poze și clipuri video.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult