Motorola pregăteşte Moto G8 Power, o variantă Moto G8 cu acumulator de capacitate mărită

13.12.2019
Motorola pregăteşte Moto G8 Power, o variantă Moto G8 cu acumulator de capacitate mărită

Trecut pe la autoritatea americană FCC, Moto G8 Power completează familia Moto G8 cu o soluţie adresată celor care doresc să beneficieze a autonomie extinsă, cu unele compromisuri la partea de design.

Cu dimensiuni 157.9×75.8 mm şi o grosime rămasă deocamdată neprecizată, carcasa lui Moto G8 Power adăposteşte un acumulator de 5000 mAh şi ecran HD+ cu diagonală 6.2 sau 6.3 inch, combinaţia promiţând rezultate bune pe partea de autonomie.

Specificaţiile nu sunt cunoscute, însă putem lua drept reper predecesorul Moto G7 Power, livrat începând cu luna februarie a acestui an într-o configuraţie cu 3GB memorie RAM şi chipsetul Snapdragon 632. Este de aşteptat ca Motorola să crească semnificativ cantitatea de memorie RAM şi stocarea internă, limitată la 32GB şi 64GB pentru modelul G7 Power.

Identificat după nume de model XT2041-1, Moto G8 Power ar putea fi lansat cel târziu în prima parte a noului an, echipat direct din fabrică cu versiunea Android 10.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult