Motorola Q primeşte un facelift

27.08.2007
Motorola Q primeşte un facelift

Motorola Q, deja cunoscutul Smartphone al producătorului american, va primi un facelift major. În tendinţele actuale ale Motorola, noul Moto Q va beneficia de o aliură mult mai zveltă, dieta subţiindu-l de la 12 mm cât avea înainte la doar 9 mm.

Tastatura QWERTY a fost păstrată, la fel şi ecranul mare (cu două stări interschimbabile: ecranul normal /ecranul multimedia), rotiţa de scroll şi tastele adiţionale pentru diverse funcţii. Toate beneficiază de un nou design, mai ergonomic, şi de puterea unei culori vii: roşu. Telefonul foloseşte Windows Mobile 6 ca sistem de operare şi dispune de funcţii necesare oricărui om de afaceri, ca Voice-Dialing, Mail-Push, Smart Organizer şi conectivitate Bluetooth.

Destinat pieţei Americane în principal, noul Motorola Q va fi oferit prin reţeaua Verizon, beneficiind astfel de avantajele reţelei V CAST 3G EV-DO, ce va permite utilizatorului navigare facilă pe Internet sau descărcarea cu lejeritate a clipurilor video sau a pieselor audio direct pe telefon prin serviciul V CAST Music.

Motorola Q

Motorola Q, cu ai săi doar 9 mm grosime, va fi disponibil la preţul destul de modest, de doar 300 $. Mă îndoiesc însă că va ajunge şi pe la noi, dar cine ştie…

Urmărește Go4IT.ro pe Google News