Motorola Razr 3 primește specificații de nivel flagship. Crește și prețul?

11.01.2022
Motorola Razr 3 primește specificații de nivel flagship. Crește și prețul?

Fanii interpretării Motorola pentru conceptul de telefon pliabil ar putea rămâne cu un gust amar la aflarea principalelor specificații Razr 3, ajustate pentru un salt masiv de performanță, dar și de preț.

Zvonurile cum că Motorola schimbă platforma de nivel mid-range bazată pe Snapdragon 765G cu o soluție dintr-o clasă de performanță superioară prind tot mai multă tracțiune, noi informații părând să confirme pregătirea lui Motorola Razr 3 ca și model flaghip veritabil, motorizat de Snapdragon 8 Gen 1.

Interesant este că tot mai multe surse descriu noul flagship Qualcomm drept un chipset cel puțin „temperamental”, dificil de răcit chiar și pe telefoane cu mai puține constrângeri de spațiu, precum Xiaomi 12 Pro. În timp ce Motorola ar putea ameliora pentru acest aspect prin optimizări la nivel de software, rămâne de văzut dacă nu cumva saltul de performanță vine și cu alte compromisuri pe partea de autonomie, designul flip-phone și construcția compactă impunând limitări serioase în ce privește capacitatea acumulatorului. Spre exemplu, pe actualul Motorola Razr 5G găsim doar un acumulator de numai 2800mAh.

Motorola Razr 3
foto: GSMArena

Potrivit aceleiași surse de zvonuri, Motorola va oferi Razr 3 îm echipări cu 6GB, 8GB și 12GB memorie RAM, respectiv 128, 256 și 512GB stocare internă. Ecranul ar urma să fie un model AMOLED cu rezoluție Full HD+ și rată de refresh la 120Hz. Probabil că va exista și un ecran secundar plasat pe exteriorul carcasei, însă detaliile acestuia nu sunt cunoscute, deocamdată. Lista cu specificații mai cuprinde suport NFC și UWB, respectiv Android 12 livrat din ziua lansării.

Exceptând faptul că va avea partea de lansare globală, acoperind principalele piețe din China, Europa și America de Nord, deocamdată nu știm când și cu ce preț va sosi Motorola Razr 3.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult