Motorola RAZR este acum mai ieftin! Cei care au cumpărat telefonul primesc diferența înapoi

09.07.2020
Motorola RAZR este acum mai ieftin! Cei care au cumpărat telefonul primesc diferența înapoi

Motorola a anunțat că reduce prețul modelului cu ecran pliabil RAZR în România. Acesta devine astfel cel mai ieftin telefon de acest gen disponibil în magazinele autohtone. Cu această ocazie, Motorola lansează o nouă variantă de culoare pentru telefon, blush gold, dar încearcă să îi recompenseze și pe cei care au cumpărat deja RAZR la prețul original. Se pare că oferta de fidelizare este însă dedicată unui singur retailer. Totuși, chiar și cu prețul scăzut, Motorola RAZR nu va putea fi considerat ieftin.

Motorola RAZR este mai ieftin, dar nu tocmai accesibil

Motorola RAZR a fost lansat în primăvara acestui an pe piața din România la un preț destul de ridicat. Telefonul costa 7.499 lei la lansare, marea atracție fiind ecranul pliabil și design-ul familiar care amintește de modelele RAZR originale. Mulți clienți au considerat însă că prețul este prea mare pentru un telefon cu hardware mid-range, mai ales când comparau hardware-ul cu ceea ce era oferit pe Samsung Galaxy Z Flip, care a intrat în ofertă la un preț similar.

Scăderea de preț la 4.999 ar putea însă convinge mai mulți clienți să încerce un telefon pliabil din prima generație. Cei care doresc acum să cumpere un telefon Motorola RAZR, în oricare dintre cele două culori, noir black și blush gold, pot face asta la noul preț de la toți partenerii Motorola din România. Se pare însă că Altex este un partener mai special pentru companie.

Clienții deja existenți primesc o parte din bani înapoi sub formă de voucher

Prin intermediul Altex, Motorola plănuiește să îi răsplătească pe toți cei care au cumpărat telefonul la prețul original de 7.499 lei. Compania va oferi un voucher celor care au cumpărat telefonul de pe piața din România, a cărui valoare este diferența între prețul original și cel nou, adică 2.500 lei. Acest voucher poate fi folosit însă doar în cadrul magazinelor Altex pentru achiziția de smartphone-uri Motorola. Acesta este valabil până la data de 31 decembrie 2020.

Telefonul a primit între timp și un update software la Android 10, care îmbunătățește în special funcțiile ecranului exterior Quick View.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult