Motorola RAZR2 V9 Ferrari în ediţie limitată, desigur

23.06.2008
Motorola RAZR2 V9 Ferrari în ediţie limitată, desigur

Motorola RAZR2 V9 este un telefon multimedia apărut de mai bine de un an. La vremea aceea nu prea a rupt gura târgului cu facilităţile oferite, iar acum este deja plictisitor. Singurul lucru bun poate fi considerat designul inspirat de la ultimul telefon Motorola de succes – RAZR V3. Iată însă că americanii cred în continuare în puterea de atracţie a lui V9. În sprijinul său a sosit şi scuderia roşie, Ferrari. Rezultatul final? Motorola RAZR2 V9 Ferrari Limited Edition.

Motorola RAZR2 V9 Ferrari

Cu excepţia unei mici operaţii estetice şi introducerea în telefon a temelor, imaginilor şi tonurilor de apel specifice motoarelor companiei din Maranello, noul Motorola V9 Ferrari este de fapt vechiul şi “obositul” Motorola V9. Totuşi, dacă optezi pentru acest terminal, vei avea la dispoziţie viteze aprige de navigare pe Internet (până la 3.6 Mbps) şi suport Bluetooth Stereo pentru căşti wireless. A, să nu uit de accesoriile personalizate, mai exact tocul de piele care poartă însemnul scuderiei italiene.

Motorola RAZR2 V9 Ferrari

Telefonul Motorola V9 Ferrari îşi va face apariţia pe continentul asiatic, în Singapore. Nu se ştie când şi dacă va ajunge în ţara noastră.

Motorola RAZR2 V9 Ferrari

Urmărește Go4IT.ro pe Google News