Motorola ROKR E8 – o altfel de experienţă muzicală

30.06.2008
Motorola ROKR E8 – o altfel de experienţă muzicală

Motorola îşi extinde în România gama de produse multimedia prin lansarea telefonului Motorola ROKR E8, un dispozitiv cu funcţii audio avansate.

„ROKR E8 este atât un MP3 player care oferă posibilitatea de a purta convorbiri telefonice, cât şi un telefon mobil cu funcţii audio excepţionale. Este un model care a adunat multe premii de design şi popularitate până în prezent, aşa încât avem convingerea că va întruni şi voturile publicului din România”, a spus Gabriel Maranca Sales Manager Motorola Mobile Devices.

Motorola ROKR E8

Telefonul ROKR E8 se distinge printr-o serie de detalii originale:

  • Tehnologia ModeShift care permite transformarea telefonului într-un player muzical complet funcţional prin simpla apăsare a unei taste.
  • Tehnologia haptică inovatoare care răspunde tactil utilizatorului în momentul apăsării uneia dintre tastele virtuale.
  • Rotiţa de navigare FastScroll care îi lasă utilizatorului libertatea de a căuta rapid melodiile preferate. Cu o mişcare circulară a degetului, rotiţa asigură navigarea prin conţinutul de muzică (în modul de muzică) sau cel multimedia (în modul de imagine), prin lista de contacte sau prin calendar. Informaţia este vizualizată uşor pe ecranul QVGA cu diagonală de 2 inch.
  • Tehnologia patentată CrystalTalk asigură claritatea convorbirilor în medii zgomotoase.
  • Sincronizarea automată cu calculatorul prin aplicaţia Windows MediaPlayer 11 asigură transferul rapid al melodiilor.

În modul de muzică, ROKR E8 livrează sunet excepţional mulţumită unei funcţii stereo tri-dimensionale, care îmbunătăţeşte calitatea sistemului audio cu două canale, dar şi mulţumită unei funcţii de egalizare a tonurilor. Utilizatorii pot asculta muzică prin difuzorul integrat, printr-un set de căşti stereo Bluetooth compatibile sau printr-un set de căşti cu jack de 3.5 mm.

Motorola ROKR E8

În acelaşi timp, ROKR E8 oferă utilizatorilor posibilitatea de a descoperi muzică nouă prin funcţia radio FM inclusă şi prin afişarea descrierii melodiei. Memoria internă de 2 GB oferă suficient spaţiu pentru stocarea a 1.500 cântece, în timp ce memoria externă poate fi extinsă până la 4 GB printr-un card microSD opţional.

Amatorii de fotografii point-and-shoot trebuie să se consoleze cu o cameră foto de 2 MP, fără autofocus.

În zilele imediat următoare, telefonul Motorola ROKR E8 va deveni disponibil în oferta Orange România.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News