Motorola ThinkPhone apare în noi imagini detaliate. Ce dotări oferă noul smartphone de business

02.01.2023
Motorola ThinkPhone apare în noi imagini detaliate. Ce dotări oferă noul smartphone de business

Motorola ThinkPhone este primul rezultat cu adevărat vizibil pentru tranzacția în care Lenovo a achiziționat celebrul producător smartphone.

Apreciate în mediul business, laptopurile Lenovo Thinkpad vor avea în 2023 și un corespondent smartphone, relația strânsă Lenovo-Motorola asigurând că asemănările la partea de design vor fi dublate și cu o integrare interesantă la partea de software. Astfel, noul smartphone ThinkPhone ar putea fi un companion excelent pentru posesorii de laptopuri ThinkPad.

Pregătit cu sloganul de marketing ThinkPhone by Motorola, noul smartphone reapare în imagini de prezentare detaliate, arătând un design cu accente de fibră de carbo și metal șlefuit. Axat

Cumpărat de Lenovo încă din anul 2014, Motorola a rămas până acum cu propria imagine strategie de brand, continuăm să funcționeze ca o companie aproape complet separată. Venind ca o extensie a familiei de laptopuri Thinkpad, noua serie de produse păstrează eticheta „business” și plusează cu dotări menite să dea un plus de încredere viitorilor utilizatori, cum ar fi certificare IP68 pentru protecție la apă și praf.

Potrivit zvonurilor de până acum, primul model ThinkPhone va avea dotări optimizate pentru nevoile clienților business, cum ar fi încărcare rapidă de 68W și un acumulator de 5000mAh, strecurat într-o carcasă de 8.3 mm grosime. Ecranul de 6.6 inch este de tip pOLED, cu rată de refresh la 144Hz. Platforma folosită este Snapdragon 8+ Gen 1 cu Android 13, sugerând că Motorola va încadra noul produs la un nivel de preț competitiv. Configurația foto este una triple camera cu senzor principal de 50MP, cameră ultrawide de 13MP și senzor DoF de 2MP. Optimizată pentru apeluri video, camera frontală vine cu autofocus și un senzor de 32MP.

În funcție de buget, telefoanele Motorola ThinkPhone vor putea fi comandate în echipare cu 8GB sau 12GB memorie RAM, respectiv 128GB, 256GB sau 512GB memorie internă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult