Nexus 6 este la un pas de un anunţ oficial

13.10.2014
Nexus 6 este la un pas de un anunţ oficial

În general informaţiile obţinute pe căi neoficiale despre noi dispozitive sunt doar zvonuri până la o confirmare oficială. În anii recenţi am observat însă că şi confirmarea din partea Wall Street Journal poate fi la fel de credibilă. A venit astfel rândul lui Nexus 6 să fie confirmat de prestigioasa publicaţie, alături de informaţii despre o fereastră de lansare.

În cazul în care diversele leak-uri din trecut şi testele de benchmarking nu erau de ajuns, WSJ confirmă că avem de a face cu un dispozitiv mare, al cărui display măsoară 5,9” în diagonală. Telefonul va fi comercializat într-adevăr sub brandul Nexus, deşi intern este numit Shamu, iar Motorola este într-adevăr producătorul acestuia.

Publicaţia susţine că are trei surse de încredere familiarizate cu acest proiect care afirmă aceleaşi detalii pe care le tot auzim de câteva luni. Având în vedere rezultatele testelor de benchmark pe care le-am văzut săptămâna trecută, este clar că Google va lansa cel mai performant dispozitiv mobil pe care îl putem cumpăra, alături de cel mai nou sistem de operare mobil: Android L.

Se pare că planul este în continuare ca debutul noului Nexus 6 şi al noului Android să aibă loc în luna octombrie, care se apropie de jumătate. Având în vedere acurateţea informaţiilor publicate pe Wall Street Journal în trecut, acest lucru poate însemna că vom primi cu siguranţă phablet-ul Google în următoarele două sau trei săptămâni. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult