nJoy lansează Enki 8, o tabletă accesibilă cu GPS şi suport pentru internet 3G

13.02.2014
nJoy lansează Enki 8, o tabletă accesibilă cu GPS şi suport pentru internet 3G

Produs al brandului românesc nJoy, Enki 8 este o tabletă cu ecran IPS de 8 inch, similar celor întâlnite la tabletele iPad Mini din prima generaţie.

Tableta nJoy Enki 8 poate filma şi obţine poze cu ajutorul camerei foto de 2MP, iar webcam-ul frontal cu rezoluţie VGA permite participarea la sesiuni de apeluri video. Colecţia de fişiere media este găzduită în cei 8GB memorie internă, care poate fi extinsă ataşând un card de memorie microSD.

 nJoy Enki 8

În carcasa de 10.3mm grosime şi greutate 380 grame Enki 8 ascunde un acumulator de 3500mAh, cuplat unei platforme cu CPU dual-core la 1GHz (nuclee Cortex-A9) şi 1GB memorie RAM. Lista specificaţiilor acoperă conectivitate 3G, WiFi N, Bluetooth şi receptor GPS. Pe lateralul carcasei găsim o ieşire pentru căşti, un conector micro USB pentru transferuri de date şi port micro HDMI ce permite vizionarea colecţiei de poze şi filmuleţe pe ecranul televizorului.

Sistemul de operare Android 4.1.2 este livrat cu aplicaţiile Wall-Street.ro, Chrome, Play Store, Gmail, YouTube, Google Maps, Google Search, E-Book şi Adobe Reader preinstalate în memoria dispozitivului. Desigur, pentru jocuri de Android şi mai multe aplicaţii interesante avem la dispoziţie magazinul Google Play.

 nJoy Enki 8 - vedere din spate

Tableta beneficiază de garanţie 24 luni (12luni pentru acumulator) şi serviciul Pickup & Return al nJoy. Enki 8 poate fi achiziţionată din magazinele partenere nJoy la preţul de 669Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult