Noi detalii despre facilităţile din viitorul Windows Phone 8.1

17.02.2014
Noi detalii despre facilităţile din viitorul Windows Phone 8.1

Detaliile despre viitoarea versiune a sistemului de operare de la Microsoft au apărut în mai multe ocazii în ultimele luni. Acum avem o listă foarte lungă cu modificări şi vom încerca în continuare să spicuim dintre ele. Windows Phone s-a lăudat de-a lungul timpului cu o foarte bună integrare social media şi acum aflăm că notificările din aplicaţiile specifice vor apărea vor apărea în Action Center şi vor putea fi accesate cu o gest de sus în jos. Operatorii vor putea controla mai multe setări, inclusiv instalarea automată a unor aplicaţii la detectarea unei anumite cartele.

Noua zonă de notificări din Windows Phone 8.1

La fel ca în cazul sistemului de operare pentru PC-uri, Windows Phone 8.1 va primi update-uri normale şi update-uri importante. Aplicaţia implicită pentru SMS-uri poate fi schimbată, iar aceasta poate trimite notificări. Sistemul de operare va primi o tastatură de tip Swipe. Am aflat deja despre aplicaţia Office Lens, ce permite recunoaşterea textului din fotografii sau capturi de ecran. Documentele cu parolă vor putea fi deschise în Office în Windows Phone 8.1.

Windows Phone 8.1 ar putea fi anunţat oficial la MWC 2014

Utilizatorii vor putea schimba numărul de tile-uri de pe ecranul principal şi dimensiunile lor. Există o opţiune ce permite oprirea terminalului cu o atingere dublă a ecranului, însă nu ştim sigur în ce condiţii va fi disponibilă. În cazul în care nu aţi conectat un încărcător suficient de puternic pentru smartphone, o notificare va apărea pe ecran. Dacă doriţi să consultaţi întreaga listă cu modificările aduse de Windows Phone 8.1, accesaţi link-ul de la Sursă. Noua versiune a sistemului de operare mobil de la Microsoft este aşteptată la MWC 2014, odată cu primele terminale Nokia ce-o vor rula.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News