Noi detalii despre G7, noul flagship de la LG [ZVON]

14.03.2018
Noi detalii despre G7, noul flagship de la LG [ZVON]

Zvonurile despre viitorul flagship-ului G7 de la LG sugerau o situaţie mult mai sumbră decât este cazul. După apariţia surpriză a modelului G7 Neo la Mobile World Congress, se pare că producătorul coreean este pe cale de as lansa acest model foarte curând, înainte de începutul verii. Telefonul ar putea să păstreze branding-ul G7, iar alături de acesta ar putea fi lansat şi un G7 Plus, conform noilor rapoarte din Coreea de Sud.

ETNews, o publicaţie coreeană reputabilă, a publicat un raport care vorbeşte despre o posibilă lansare a lui LG G7 în următoarele două luni. O lansare în luna mai s-ar alinia cu zvonurile precedente, care sugerau că noul telefon va ajunge pe piaţă în cursul primăverii. Informaţiile pe care le-am primit în trecut sugerau însă că seriile G şi V vor dispărea şi vor fi înlocuite cu ceva nou, însă apariţia de la MWC 2018 a demonstrat că nu este cazul.

LG G7 va fi o combinaţie de „nou şi vechi” spune ETNews. Telefonul va adopta un nou design frontal, cu un ecran FullView cu breton în partea de sus, însă şi cu noile capabilităţi software care se găsesc pe V30S ThinQ, precum funcţii AI prin intermediul noului asistent virtual şi Q Lens. Design-ul de pe partea din spate a telefonului nu va fi foarte diferit, acesta urmând a fi livrat cu acelaşi sistem dual-camera cu o lentilă ultra-wide şi una normală. La interior însă, LG G7 va integra un chipset Snapdragon 845, un amplificator digital de sunet şi un acumulator de 3.000 mAh.

Se pare că noul design va veni însă şi cu un preţ crescut. Modelul LG G7 ar putea fi lansat pe piaţa din Coreea de Sud la preţul de 1.000.000 won, echivalent cu 940 dolari americani şi cu aproximativ 100 de dolari mai scump decât V30S. Alături de LG G7 va exista pe piaţă şi un G7 Plus, care va beneficia probabil de un display mai mare şi cu siguranţă de un preţ crescut.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult