Noi detalii despre Nexus 5 – data lansării şi preţul estimativ – UPDATE

Noi detalii despre Nexus 5 - data lansării şi preţul estimativ - UPDATE

UPDATE: Au apărut câteva informaţii noi din Japonia despre viitorul smartphone Nexus 5. El va fi lansat pe data de 14 noiembrie, în două versiuni. Acestea vor avea memoria internă şi capacitatea bateriei diferite. Modelul de 16 GB va fi lansat cu un acumulator de 2.300 mAh, iar cel cu memorie dublă va avea un acumulator cu capacitatea de 3.000 mAh. Preţul lor în Japonia va fi de aproximativ 460 $ pentru versiunea de 16 GB şi de 520 $ pentru modelul cu 32 GB.

Preţurile menţionate mai sus sunt valabile pentru terminalul pus în vânzare de un magazin independent. Nexus 5 va fi mai ieftin în oferta oficială de la Google. Cât despre data lansării în Japonia, ea ar putea să fie diferită de cea a anunţului oficial. Sistemul de operare rulat de Nexus 5 va fi Android 4.4 KitKat.


Unul din cele mai importante smartphone-uri ce vor fi lansate la finalul acestui an este Nexus 5. Terminalul va fi produs de LG şi a apărut până acum în mai multe imagini, mai mult sau mai puţin oficiale. Azi află că Nexus 5 urmează să fie lansat la finalul acestei luni, mai precis pe 30 octombrie. El ar putea să introducă noul sistem de operare Android 4.4 KitKat. Alături de telefonul de la LG, Google ar putea să aibă pregătită şi tableta Nexus 10.

Aceasta este o randare a lui Nexus 5

Din câte cunoaştem până acum, Nexus 5 va avea un ecran de 5” cu rezoluţie full HD. În carcasa neagră vom găsi un performant chipset Qualcomm Snapdragon 800 şi 2 GB RAM. Google va limita şi de data aceasta memoria internă la 16 GB, însă noi sperăm ca ea să poată fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Cât despre preţul terminalului o sursă apropiată proiectului a anunţat că el va fi la jumătatea celui cerut de Apple pentru iPhone 5S. Asta înseamnă că Nexus 5 ar putea fi lansat cu un preţ de 300-350 $ în Statele Unite, reprezentând astfel o opţiune foarte accesibilă pentru un terminal high end. Aşteptăm finalul acestei luni pentru a afla toate datele despre Nexus 5.

O imagine aproape oficială a terminalului creat de Google şi produs de LG

Urmărește Go4IT.ro pe Google News