Noi imagini cu iPhone 5

Noi imagini cu iPhone 5

Terminalul Samsung Galaxy S III a monopolizat atenţia publicului în prima jumătate a acestui an însă, după lansarea acestuia, privirile se îndreaptă către celălalt terminal important al anului: Apple iPhone 5.

Primele imagini care au arătat unul dintre modelele de test cu care lucrează Apple în acest moment au apărut la sfârşitul lunii mai, jumătatea de carcasă confirmând ecranul cu rezoluţie wide şi un mod de construcţie care îmbină aluminiul cu plasticul sau sticla.

KitGuru a intrat în posesia unui set mai larg de imagini cu unul dintre prototipurile Apple, acesta confirmând ce ştiam până acum dar aducând la lumină, pentru prima dată, şi partea frontală.

iPhone 5

Dincolo de noul raport al aspectului, iPhone 5 se apropie foarte mult de designul iPhone 4/iPhone 4S, unicul buton frontal pârând totuşi mai apropiat de margine, probabil din cauza spaţiului mai mic lăsat de ecranul mai mare. Rama laterală prezintă detaliile de construcţie ale generaţiei anterioare, cum ar fi butoanele pentru volum, slotul MicroSIM şi buton de blocare a ecranului.

iPhone 5

iPhone 5

Partea inferioară confirmă însă schimbările de design ale grilei difuzorului şi microfonului, mutarea conectorului audio în partea inferioară, aşezare similară cu cea de la iPod Touch, şi micşorarea conectorului de andocare. Faţă de imaginile anterioare, se remarca şi utilizarea unui unic material sau a două materiale cu aspect similar pentru partea posterioară.

iPhone 5

iPhone 5

Toate aceste zvonuri trebuie privite cu scepticism, designul putând fi doar unul intermediar la care Apple ar putea renunţa oricând, sau imaginile putând fi pur şi simplu false.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News