Noi imagini cu vârful de gamă Xiaomi Mi 6 Plus confirmă specificaţiile zvonite până acum

Noi imagini cu vârful de gamă Xiaomi Mi 6 Plus confirmă specificaţiile zvonite până acum

Gândit ca o alternativă mai accesibilă dar la fel de puternică pentru Galaxy S8, vârful de gamă Xiaomi Mi 6 Plus vine echipat cu un sistem dual-camera performant şi nu mai puţin de 8GB memorie RAM.

Deşi aproape sigur vor exista şi variante mai accesibile, echipate „doar” cu 4GB sau 6GB memorie RAM, nava amiral Mi 6 Plus va acomoda sistemul de operare Android 7.0 decorat cu interfaţa MIUI folosind o cantitate de 8GB memorie RAM şi 256GB spaţiu de stocare intern.

Capturile de ecran surprinzând cele trei versiuni ale telefonului par să confirme şi folosirea chipsetului Snapgragon 835, capabil să atingă o frecvenţă de până la 2.45GHz.

Din păcate nu este clar când va fi lansată sau la ce preţ va intra noua serie Xiaomi Mi 6  în ofertele magazinelor. Însă cu siguranţă modelele Mi 6 de la Xiaomi vor fi semnificativ mai ieftine decât cele ale companiilor concurente.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult