Noi modele de telefoane Nokia Asha, disponibile în România

28.05.2012
Noi modele de telefoane Nokia Asha, disponibile în România

Nokia aduce în România trei modele de telefoane din seria Nokia Asha, cu preţuri cuprinse între 79 şi 129 euro.

Nokia Asha 302

Nokia Asha 302 este un telefon cu sistem Symbian S40, echipat cu tastatură QWERTY şi ecran QVGA de 2.4 inch. Asha 302 foloseşte un chipset cu procesor la 1 GHz, ajutat de 128 MB memorie RAM şi 256 MB memorie internă.

Fiind adresat mai ales mediului de afaceri, Asha 302 vine echipat cu un client email compatibil Microsoft Exchange, ce permite sincronizarea calendarului şi a listei de contacte. Lista aplicaţiilor mai cuprinde Nokia Browser 2.0, respectiv clienţi pentru serviciile Facebook şi WatsApp.

Nokia Asha 302 este oferit în variante gri închis, alb, roşu-prună, albastru mediu şi auriu, la un preţ recomandat de 129 euro.

Nokia Asha 202

Nokia Asha 203 şi Asha 202 sunt modele aproape identice, bazate pe acelaşi sistem Symbian S40. Nokia Asha 202 se face remarcat prin prezenţa suportului Dual-SIM, ce permite conectarea simultană la două reţele de telefonie mobilă.

Ambele modele de telefoane sunt încadrate la un preţ recomandat de 79 euro. Pentru această sumă primim un ecran QVGA de 2.4 inch, cameră foto de 2 MP, radio FM şi player media pentru redare audio şi video. Pachetul de aplicaţii livrate include 40 de jocuri EA gratuite, în valoare de 75 euro. Acestora li se adaugă Nokia Browser 2.0 şi suita Nokia Messaging, pentru acces simplu şi direct la servicii de e-mail precum Hotmail, Gmail, Yahoo! şi Ovi Mail, respectiv sesiuni de chat cu utilizatorii reţelelor MSN/Live Messenger, Google Talk, Yahoo Messanger, Ovi Chat, Facebook şi MySpace.

Nokia Asha 203

Nokia Asha 203 şi Asha 202 promit până la 5 ore timp de convorbire şi sunt disponibile în versiuni de culoare roşu închis, alb argintiu, gri închis, alb auriu şi negru.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult