Noile imagini cu Samsung Galaxy J2 dezvăluie noua funcţie Smart Glow

05.07.2016
Noile imagini cu Samsung Galaxy J2 dezvăluie noua funcţie Smart Glow

Primul smartphone Samsung echipat cu noul sistem de notificări vizuale Smart Glow, Galaxy J2, încă nu a fost anunţat oficial, însă au apărut deja pe internet fotografii cu acesta. Pe lângă faptul că este prima dată când vedem telefonul în toată splendoarea sa, putem vedea exact cum arată Smart Glow şi putem astfel intui cum va arăta pe alte modele ale companiei.

Galaxy J2 (2016) va debuta foarte curând în India. Nu ştim foarte multe despre hardware-ul pe care îl va integra, însă accentul companiei pare a fi pe introducerea noului LED pentru notificări. Acesta este poziţionat de jur împrejurul camerei foto şi pare a fi mai gros decât ne aşteptam. Acesta este acoperit cu plastic de culoare albă, care va fi colorat în diverse nuanţe, în funcţie de ceea ce este setat sistemul Smart Glow să afişeze.

Fie că este vorba despre apeluri pierdute, notificări din aplicaţii sau starea vremii, utilizatorul va putea să primească aceste informaţii fără a fi nevoit să aprindă display-ul telefonului, chiar dacă acesta este întors cu ecranul în jos. Alături de Smart Glow, imaginile cu telefonul prezintă şi un nou element de design, depistat în premieră pe noul Galaxy J2. Este vorba de câteva striaţii orizontale, poziţionate în partea de sus a dispozitivului. Acestea par a fi amplasate pentru a oferi o mai bună prindere în utilizarea cu o singură mână.

Momentan Samsung nu a confirmat în mod oficial existenţa noului Galaxy J2 şi nici nu a vorbit public despre sistemul de notificări Smart Glow.

Citeşte şi Samsung doreşte să înlocuiască LED-ul de notificări cu noul Smart Glow

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult