Nokia 207, Nokia 208 şi Nokia 208 Dual SIM – telefoane mobile ieftine cu suport 3G

Nokia 207, Nokia 208 şi Nokia 208 Dual SIM - telefoane mobile ieftine cu suport 3G

Nokia şi-a extins gama de telefoane mobile ieftine cu trei modele noi bazate pe formatul candybar. Prezentate în culori îndrăzneţe, noile telefoane Nokia 207, Nokia 208 şi Nokia 208 Dual SIM pun la dispoziţie o selecţie de aplicaţii pentru reţele de socializare, capabilităţi foto şi facilităţi destinate productivităţii, precum Internet Sharing şi client email compatibil Exchange.

Nokia 208

Prezentate drept cele mai accesibile dispozitive 3G de până acum, Nokia 207 şi Nokia 208 sunt adresate celor care preferă un telefon clasic şi tastatura tradiţională, dar vor să beneficieze de o parte din facilităţile întâlnite de obicei la telefoane din categoria smartphone, precum acces la internet şi reţele de socializare. Cei care dispun totuşi şi de un smartphone pot utiliza aplicaţia Transfer, disponibilă de astăzi în Nokia Store, pentru a sincroniza automat contactele între dispozitive, păstrând unul din ele ca telefon de rezervă. Suplimentar, modelul Nokia 208 Dual SIM suportă tehnologia Easy Swap de la Nokia, care permite utilizatorilor să schimbe cartelele SIM fără a opri telefonul, pentru a beneficia de planuri tarifare mai avantajoase.

Suportul pentru conexiuni 3.5G împreună cu compresia de date disponibilă prin Nokia Xpress Browser asigură acces rapid la internet şi costuri mai mici pentru traficul de date. Lista aplicaţiilor disponibile cuprinde clienţi pentru reţelele de socializare WhatsApp, Faceook şi Twitter, respectiv video streaming prin YouTube şi Vuclip.

Atunci când este nevoie de acces la internet, utilizatorii pot folosi telefonul Nokia 208 sau Nokia 207 şi ca modem portabil, prin simpla conectare a dispozitivului la un laptop folosind un cablu USB.

Nokia 207

Nokia 207 şi Nokia 208 promit o autonomie de până la 33 de zile în standby, respectiv la 20 de zile pentru Nokia 208 Dual-SIM.

Nokia 208 va fi disponibil în variantele single-SIM şi Easy Swap Dual-SIM. Nokia 207 va fi disponibil ca opţiune single-SIM fără cameră foto. Uşor de curăţat şi rezistente la zgârieturi, telefoanele Nokia 207 şi Nokia 208 sunt oferite în versiuni de culoare roşu, cyan, galben, alb şi negru, ce pot fi achiziţionate începând cu al treilea trimestru din acest an contra unui preţ estimativ de 52 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult