Nokia 5630 XpressMusic bate toba în casa mare

10.02.2009
Nokia 5630 XpressMusic bate toba în casa mare

Nokia 5800 este în culmea fericirii pentru că azi barza i-a adus un frate mai mic: Nokia 5630 XpressMusic. Juniorul este cel mai nou membru al familiei de melomani cu originea în Finlanda. Nu este el la fel de deştept ca fratele său mai mare dar este destul de drăguţ.

Caracteristica principală a lui Nokia 5630 XpressMusic este, evident, calitatea sunetului. Chiar dacă abia a fost anunţat, sunt convins că se poate compara cu orice player MP3 cu pretenţii, în ceea ce priveşte audiţia muzicală. Butoanele special dedicate player-ului muzical, nu sunt o noutate în domeniu, ci mai degrabă o obligaţie pentru orice terminal cu pretenţii de meloman. Tot o obligaţie pe care noul XpressMusic o bifează este intrarea de 3.5 mm pentru căşti normale. Nokia 5630 XpressMusic nu se limitează la muzică, se laudă chiar că ar fi bun la jocuri. Este „N-Gage ready”, de altfel.

În afară de muzică şi jocuri, 5630 XpressMusic nu excelează la capitolul dotări dar este totuşi un smartphone cu Symbian S60. Oferă suport HSDPA pentru împătimiţii Internetului, camera foto are 3.2 MP iar ecranul se laudă cu rezoluţie QVGA. Slotul microSD acceptă carduri de maxim 16 GB, dar în pachet este inclus un card de 4 GB alături de complimentele producătorului.

Nokia 5630 XpressMusic va învăţa să meargă abia în a doua jumătate a anului şi va putea fi al oricui are de dat 200 de euro plus taxele mioritice.

Nokia 5630 XpressMusic

Urmărește Go4IT.ro pe Google News