Nokia 5710 XpressAudio este un telefon mobil cu tastatură T9 și căști wireless într-un slot dedicat

15.07.2022
Nokia 5710 XpressAudio este un telefon mobil cu tastatură T9 și căști wireless într-un slot dedicat

Amintind de celebra serie XpressMusic din anul 2007, Nokia 5710 XpressAudio este un telefon mobil fără prea multe funcții smart, dar cu căști wireless incluse.

Încadrat la categoria feature phone, Nokia 5710 XpressAudio și-ar putea găsi nișa de cumpărători în rândul celor care încă ascultă radio FM și MP3-uri păstrate pe card microSD, eventual reticenți față de concepte precum smartphone, internet și servicii de muzică asigurate prin tehnologie cloud.

Suficient de mic și ușor pentru a încăpea confortabil în buzunar, Nokia 5710 XpressAudio ar putea fi și o alternativă mai ieftină la cel mai nou model Sony Walkman, sau alte media playere care nu vin la pachet și cu funcția de telefon mobil.

La fel ca alte telefoane mobile cu funcționalitate de bază, Nokia 5710 XpressAudio vine cu un ecran Quad VGA de 2.6 inch (320×240 pixeli), 48MB memorie RAM și 128MB stocare internă, expandabilă cu până la 32GB prin atașarea unui card microSD.

Cu preț neprecizat, Nokia 5710 cu formatul tradițional „candybar” și tastatură T9, principalul său atu fiind capacul prevăzut la partea din spate, a cărui glisare spre partea de jos scoate la iveală căștile wireless inscripționate cu logoul Nokia. Spre deosebire de accesoriile similare care vin cu propria cutiuță pentru transport, căștile se încarcă direct de la bateria telefonului și sunt transportate împreună cu acesta. Asta înseamnă că nu le vei uita niciodată acasă, iar autonomia prin încărcări succesive este direct proporționară cu cea a telefonului mobil, la rândul său un dispozitiv cu hardware puțin pretențios, care ar trebui să reziste mai multe zile fără a grija adaptorului AC.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult