Nokia 6, prezentat înainte de lansare într-un clip video neoficial

Autor: Aurelian Mihai 12.01.2017

Aşteptat să fie lansat în data de 19 ianuarie, noul smartphone Nokia 6 încadrat la gama mid-range premium poate fi admirat într-un nou clip video neoficial.

Produs de HMD Global, compania finlandeză care controlează acum brandul Nokia, dispozitivul adresat exclusiv pieţei din China vine echipat cu versiunea Android Nougat şi este oferit într-o carcasă finisată negru-mat la partea din spate şi acoperită cu sticlă Gorilla Glass la partea din faţă, având marginile uşor curbate.

Ecranul de 5.5” cu rezoluţie Full HD este asistat cu butoane capacitive iluminate la atingere şi tastă Home cu senzor biometric integrat. Reţeta este completată cu un amplificator audio dual, descris ca oferind sunet cu 6 dB mai puternic decât la alte dispozitive smartphone. Audiţia este optimizată suplimentar folosind plugin-ul Dolby Atmos, menit să confere sunetului un efect 3D.

În ce priveşte hardware-ul aflat la interior, Nokia 6 este motorizat de chipsetul entry-level Snapdragon 430, ajutat însă cu 4GB memorie RAM pentru o experienţă Android cât mai cursivă. Configuraţia este completată cu 64GB memorie internă, cameră frontală de 8MP şi cameră foto principală de 16MP.

Tags: