Nokia a lansat Asha 310, primul membru al familiei care oferă Dual SIM şi Wi-Fi

Nokia a lansat Asha 310, primul membru al familiei care oferă Dual SIM şi Wi-Fi

Nokia a anunţat astăzi lansarea unui nou membru al familiei de terminale featurephone Asha, modelul 310 fiind un telefon Dual SIM cu conectivitate wireless.

Noul Asha 310 oferă un ecran tactil de 3” cu rezoluţie de 400 x 240 pixeli, o cameră foto cu senzor de 2 MP, o memorie internă de 20 MB care poate fi extinsă cu un card MicroSD, conectivitate GPRS şi EDGE, radio FM şi Bluetooth 3.0. O versiune îmbunătăţită a modelului Asha 309, care a fost lansat în toamna anului trecut, Asha 310 aduce în plus faţă de acesta conectivitatea Wi-Fi şi suportul Dual SIM, fiind de altfel şi primul membru al acestei numeroase familii care oferă această combinaţie de facilităţi.

La fel ca celelalte modele Dual SIM din această familie, Asha 310 permite schimbarea SIM-urilor din mers iar sistemul de operare permite stocarea a cinci profiluri diferite pentru acestea. Din punct de vedere software, platforma S40 este completată de un client YouTube, Nokia Maps, integrare Facebook şi Twitter, browser-ul Xpress Browser cu procesare cloud şi 40 de jocuri produse de Electronic Arts

Terminalul va fi disponibil undeva în cursul acestui trimestru la un preţ de 102 dolari (fără taxe).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News