Nokia Asha 201 – Facebook şi muzică la maxim

26.10.2011
Nokia Asha 201 – Facebook şi muzică la maxim

Nokia Asha 201 este un telefon cu sistem de operare Symbian Series 40, echipat cu tastatură QWERTY, cameră foto de 2MP şi un difuzor extern supradimensionat.

Nokia Asha 201

Modelul asamblat într-o carcasă confecţionată din plastic policarbonat, cântăreşte nu mai mult de 105 grame şi măsoară 14 mm grosime. Ecranul cu diagonală 2.4 inch are la dispoziţie o paletă de 262.000 culori şi poate reda colecţia de poze folosind rezoluţie 320 x 240 pixeli.

Adresat pasionaţilor de muzică, Nokia Asha 201 dispune de player MP3 şi modul Radio FM stereo cu funcţie de înregistrare. Spaţiul de stocare este asigurat prin ataşarea unui card de memorie micro SDHC, cu o capacitate maximă de 32 GB. Putem asculta colecţia de muzică ataşând un setul de căşti prevăzut cu mufă jack 3.5 mm, sau folosind difuzorul încorporat, supradimensionat pentru obţinerea unui volum sonor ridicat.

Mulţumită tehnologiei Easy Swap, slot-ul pentru card SIM permite înlocuirea rapidă a cartelei, fără a fi nevoie să oprim în prealabil telefonul sau să detaşăm capacul de protecţie pentru baterie. Tehnologia SIM Manager permite personalizarea telefonului pentru până la cinci cartele diferite, astfel că nu va trebui să importăm de fiecare dată agenda de contacte, sau să ajustăm opţiunile de configurare.

Cu Nokia Asha 201 avem acces rapid la reţelele de socializare online şi servicii cum ar fi Nokia Messaging, Email, Whatsapp şi Facebook Chat.

Acumulator Li-Ion este dimensionat pentru aproximativ 7 ore timp de convorbire sau 36 ore în stand-by.

Nokia Asha 201 va ajunge pe rafturile magazinelor înainte de sfârşitul acestui an, cu un preţ nu mai mare de 60 euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News