Nokia C1 Plus este un smartphone de 69 euro numai bun pentru ofertele cu abonament

15.12.2020
Nokia C1 Plus este un smartphone de 69 euro numai bun pentru ofertele cu abonament

Succesor pentru modelul C1 de anul trecut, Nokia C1 Plus vine cu specificații mult îmbunătățite și cea mai recentă versiune Android Go.

Potrivit informațiilor încă neconfirmate oficial, noul telefon entry-level pregătit de HMD Global schimbă ecranul qHD de 5.45 inch cu unul HD+, îmbunătățind sesizabil claritatea imaginii.

Nokia C1 2019 venea doar cu suport pentru rețele 3G, un alt dezavantaj major. În schimb, Nokia C1 Plus oferă conectivitate 4G și, probabil, performanțe simțitor îmbunătățite.

Nokia C1 Plus

Un viitor best-buy la gama entry-level?

Acumulatorul de 2500 mAh ar trebui să ofere măcar autonomie de o zi, probabil mai mult în condițiile unui regim de utilizare moderat.

Fără a oferi cifre exacte, sursa citată descrie suficientă capacitate de stocare pentru 3000 de melodii sau 13 ore de clipuri video la rezoluție HD. Tipul chipsetului folosit și cantitatea de memorie RAM nu sunt cunoscute, însă fiind vorba de un dispozitiv Android Go, memoria instalată nu poate fi mai mare de 2GB.

Nokia C1 Plus

Așteptat în ofertele magazinelor europene, Nokia C1 Plus vine echipat cu versiunea Android 10 Go Edition, rămânând de văzut dacă upgrade-ul la Android 11 se va materializa sau nu. Promis cu prețul de 69 euro, telefonul va putea fi găsit în variante de culoare roșie și albastru.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult