Nokia E75 – aproape oficial

09.02.2009
Nokia E75  - aproape oficial

După ce de-a lungul mai multor luni tot ce am avut despre Nokia E75 s-a rezumat la câteva zvonuri mai mult sau mai puţin credibile şi câteva imagini care de care mai neclare, cu doar o săptămână înaintea deschiderii târgului MWC 2009, au apărut şi informaţiile (aproape) complete şi (aproape) oficiale. Comunicatul cu adevărat oficial va fi probabil trimis săptămâna viitoare, însă nu va diferi foarte mult de informaţiile actuale. Vinovat de scurgerea informaţiilor cu puţin timp înaintea anunţului oficial este unul din partenerii Nokia, Expansys.

Nokia E75 este un smartphone, cu sistem de operare Symbian S60, dotat cu două tastaturi, dintre care una este QWERTY. Gândit ca un telefon dual, orientat atât către utilizatorii obişnuiţi, cât şi către segmentul de business, interfaţa de standby va avea două ecrane distincte: Work şi Personal.

Conectivitatea este unul din punctele foarte ale lui Nokia E75. Are cam tot, de la HSDPA, la Wi-Fi şi bluetooth. Nu lipeşte nici suportul GPS, mai precis A-GPS. Camera foto are doar 3.2 MP, este dotată cu autofocus şi poate realiza capturi video la 30 fps.

Nokia E75 va intra pe piaţă pe 13 martie. Preţul vehiculat acum de Expansys este 390 lire sterline, adică 1.901 RON, fără taxe. Nu sună acum mult mai rentabil un 5800 XpressMusic?

Nokia E75

Urmărește Go4IT.ro pe Google News