Nokia extinde gama de telefoane Asha cu 3 modele noi

22.10.2013
Nokia extinde gama de telefoane Asha cu 3 modele noi

Nokia Asha 500, Asha 202 şi Asha 503 completează oferta Nokia de telefoane cu preţ accesibile, venind cu un nou look ce îmbie culori îndrăzneţe şi materiale transparente.

Nokia Asha 503

Nokia Asha 500, 502 şi 503 se bucură de o nouă versiune a platformei Asha, cu interfaţă optimizată pentru navigare intuitivă şi facilităţi pentru împărtăşirea mai rapidă şi mai uşoară a imaginilor pe reţelele sociale.

Spre exemplu, cu un gest swipe utilizatorii au acces la camera foto şi pot posta cu o singură atingere a ecranului. Fastlane oferă un al doilea ecran principal din care putem accesa uşor aplicaţiile utilizate frecvent şi o mai mare integrare cu reţelele de socializare preferate. WhatsApp, aplicaţia de mesagerie instant, disponibilă şi pe modelul deja lansat Asha 501, ajunge şi pe noile dispozitive Asha.

Nokia Asha 500

Asha 500 pune la dispoziţie un ecran de 2.8 inch şi cameră foto de 2MP. Telefonul este oferit în variantă single SIM şi Dual SIM cu Easy Swap, la un preţ estimativ de 69 dolari.

Asha 502 plusează cu un ecran de 3 inch, dar păstrează aceeaşi cameră foto. Oferit în variantă single SIM şi Dual SIM cu Easy Swap, telefonul Nokia Asha 502 va putea fi achiziţionat la un preţ estimativ de 89 dolari.

Asha 503 oferă ecran de 3 inch protejat cu Gorilla Glass 2, conectivitate 3.5 G şi o cameră foto de 5MP însoţită de blitz LED. Telefonul va putea fi găsit în variante single SIM şi Dual SIM cu Easy Swap, la un preţ estimativ de 99 dolari dolari.

Nokia Asha 502

Nokia Asha 500, Asha 502 şi Asha 503 vor fi disponibile în culorile roşu aprins, verde aprins, galben, cian, alb şi negru, începând trimestrul al patrulea din 2013.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult