Nokia Sabre ne face cu ochiul, neoficial

24.10.2011
Nokia Sabre ne face cu ochiul, neoficial

Nokia Sabre este unul din telefoanele producătorului finlandez, aşteptate pe piaţă până la sfârşitul anului. Pentru cei care se sperie puţin de numele terminalului sau nu sunt familiari cu această taxonomie, trebuie să precizăm că este vorba de un smartphone cu sistem de operare Windows Phone 7.5 Mango. Dacă Nokia Sun va fi modelul de top şi va fi aproape identic cu Nokia N9, Sabre se vrea a fi un model ceva mai accesibil.

Nokia Sabre - prototip, similar cu 603

Ecranul ar putea avea o diagonală de 3.7″ sau 3.5″ şi ne aşteptăm la o matrice LCD şi nu AMOLED. În carcasă vor fi incluse un procesor la 1,4 GHz şi 1 GB RAM. Nu cunoaştem detalii despre memoria internă, însă slot-ul microSD va lipsi. Pe spatele aparatului se găseşte o cameră foto de 5 MP, cea frontală lipsind. Zonele din stânga difuzorului frontal corespund senzorului de lumină şi celui de proximitate.

Nokia Sabre - sunt vizibile butoanele fizice

Sunt voci care spun că telefonul din imagini nu ar fi Nokia Sabre. Construcţia este foarte similară cu cea a lui Nokia 603 şi terminalul ar putea să arate diferit la anunţul oficial de la Nokia World de săptămâna viitoare. Se cunoaşte însă faptul că zona de preţ în care Nokia Sabre se va poziţiona va fi 300-350 €.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News