Nothing Phone 2a primește o dată de lansare oficială. Ce specificații ar urma să aibă noul smartphone?

13.02.2024
Nothing Phone 2a primește o dată de lansare oficială. Ce specificații ar urma să aibă noul smartphone?

Nothing anunță data de lansare oficială pentru viitorul său smartphone. Noul Nothing Phone 2a urmează să fie dezvăluit în data de 5 martie.

Nothing se pregătește de lansarea unui nou model, o variantă mai accesibilă la noul său Nothing Phone 2. Acum, producătorul anunță data oficială de lansare a viitorului Nothing Phone 2a. Vom face cunoștință cu noul smartphone în data de 5 martie.

Evenimentul de lansare este intitulat Fresh Eyes, iar imaginea teaser este presărată cu siluetele unor ochi. Din puținele lucruri pe care le știm despre noul dispozitiv, formele din imaginea teaser ar trebui să simbolizeze aranjamentul camerelor spate folosite pe Nothing Phone 2a, unde modulul de camere este poziționat pe orizontală și mai aproape de centru, dând impresia că telefonul are ochi.

Ce specificații ar putea oferi noul Nothing Phone 2a?

Potrivit GSMArena, ne putem aștepta ca Nothing Phone 2a să fie o alternativă de buget. Compania susține că noul model împrumută elemente de la Phone 2, varianta mai scumpă, fiind în același timp un upgrade categoric față de predecesorul său.

Deși detalii specifice despre caracteristicile sale nu au fost dezvăluite, zvonurile sugerează că Phone 2a va beneficia de un sistem cu două camere și va fi alimentat de chipsetul MediaTek Dimensity 7200. Procesorul MediaTek Dimensity 7200 ar trebuie să confere un mix de performanțe și eficiență noului telefon. Nothing Phone 2a ar urma să folosească o configurație cu 128 GB de stocare și 8 GB RAM, iar capacitatea bateriei, estimată a fi cuprinsă între 4.500 și 4.800 mAh, ar trebuie să fie suficientă pentru o autonomie decentă.

Pe lângă Phone 2a, Nothing are în plan lansarea a două produse noi: CMF Buds și CMF Neckband Pro. Deși informațiile despre cele două produse sunt limitate, se așteaptă ca acestea să ofere caracterisitici și specificații atractive.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult