Notificări cu sunet pentru Facebook? Mai bine nu!

12.11.2012
Notificări cu sunet pentru Facebook? Mai bine nu!

Facebook este un serviciu în continuă schimbare, dezvoltatorii săi experimentând în permanenţă cu anumite opţiuni ale interfeţei Web. Experimentate iniţial pe un număr mic de utilizatori, acestea sunt fie activate pentru restul utilizatorilor, în caz că se dovedesc utile, fie că sunt îngropate în uitare, în caz că reacţiile sunt negative.

Ultima opţiune cu care experimentează dezvoltatorii Facebook este una insignifiantă ca amploare, dar care are şansele să devină extrem de agasantă dacă va fi implementată la nivelul tuturor celor un miliard de utilizatori: sunete pentru notificări. Într-adevăr, unii utilizatori mai puţin norocoşi s-au pomenit cu această opţiune activată, iar reacţiile acestora nu au fost pline de entuziasm. Utile în cazul în care nu primiţi prea multe notificări, acestea pot deveni repede mai enervante decât clopoţeii de Crăciun în cazul în care interacţionaţi des cu multe persoane.

Din fericire, opţiunea poate fi dezactivată, cel puţin în forma în care funcţia este implementată acum. Dacă ţinem însă cont de modul stufos şi neintuitiv în care Facebook prezintă opţiunile, unii utilizatori s-ar putea să nu găsească comutatorul acesteia. Noi sperăm doar că aceasta idee va fi îngropată repede şi pentru totdeauna.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News